Kom godt i gang med 

ACTION-CARDS

Opstartskursus til:

Erhverv

 

 

 


ACTION-CARDS OPSTARTSKURSUS

Træn jeres rutine i at bruge Action-cards®.

Den rigtige handling

Med Action-cards® i jeres organisation sikrer I, at det er de rigtige handlinger, der bliver udført i den kritiske situation.

Selvtræning

Et opstartskursus viser jer, hvordan I udfører vedvarende selvtræning med Action-cards® til sikker førstehjælp.

Tilpassede træning

Vi tilpasser opstartskurset, og viser jer, hvordan I selv træner de vigtigste ulykkesscenarier i jeres virksomhed

Dataopsamling

I forbindelse med jeres træning kan I med Action-cards® opsamle statistik, så I kan måle og forbedre jeres indsats løbende. 

AGENDA

TRÆNING I BRUGEN AF ACTION-CARDS

Action-cards-træning til sikker førstehjælp tager fra 2 timer og op. I kan naturligvis justere tiden efter jeres behov.

 

Agendaen til opstartskursus til træning i sikker førstehjælp:

Introduktion til Action-cards-træning
 

Træning

  • I bliver delt op i hold af 5 personer: En, der er kommet til skade, en første-redder, en anden-redder, en tilskuer og en hold-leder.
     

  • Under træningen går I rundt til en række Action-cards-stationer, og ved hver station får I en kort beskrivelse af et ulykkesscenarie, som er relevant for jeres virksomhed.

  • En runde tager typisk 15 minutter. Bagefter bruger I cirka 5 minutter til evaluering og feedback. Hold-lederen står for evalueringen.

Evaluering

TRÆN NÅR DET PASSER JER

Problemet med personalekurser er, at det kan være svært at samle alle medarbejdere.

Vores opstartskursus til træning med Action-cards® giver jer mulighed for at træne sikker førstehjælp på lige netop de tidspunkter, hvor I selv har tid. 

KLAR TIL AT YDE 
SIKKER FØRSTEHJÆLP

Vores Action-cards-instruktører kommer ud med et helt færdigt kit til at gennemføre jeres opstartskursus. Dette kit kalder vi for “Action-cards-træningskuffert” - eller bare ACT-pack! Derfor kan du også bestille os til at komme ud til et opstartskursus, selv om din virksomhed ikke allerede har Action-cards®. På den måde kan du, sammen med os, afprøve om Action-cards® virker i netop din virksomhed.

KASPER NIELSEN 
CHEFINSTRUKTØR

"Jeg er Action-cards-chefinstruktør. Jeg er uddannet førstehjælpsinstruktør og har været kystlivredder i mere end 20 år. Som kystlivredder har jeg stået i mange situationer, hvor det har handlet om liv og død. Derfor ved jeg, hvor vigtigt det er, at huske præcise detaljer, når man skal handle i en kritisk situation.
Med Action-cards
® kan jeg være sikker på, at jeg giver den rigtige hjælp, når nogen har brug for det.

Derfor ser jeg Action-cards® som et meget effektivt værktøj, når man skal give førstehjælp, og det betyder alt for mig."

BOOK JERES OPSTARTSKURSUS
ALLEREDE I DAG

Udfyld formularen og anmod om den dato og det tidspunkt som passer bedst til jer. 

Vi glæder os rigtig meget til at besøge jer.

 

Med et opstartskursus i Action-cards® får I: 

- 3 timers træning i sikker førstehjælp

- Instruktioner til selvtræning

- Genopfriskning af førstehjælp

- Motiverede medarbejdere

- Op til 20 personer pr. hold

- Statistik, som I kan bruge til at måle og forbedre jeres indsats med.

 

Normalpris 8.499 kr.

 

Book inden 1. oktober og få et opstartskursus til kun:

6.500 kr. ekskl. moms


MEDICAL ADVISORY BOARD

Action-cards® Medical Advisory Board vurderer, med deres sundhedsfaglige baggrund, indholdet af de Action-cards® som har sundhedsfaglige elementer i sig.

Mikkel Sundstrup

Læge

Mikkel er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2010, og har arbejdet som ortopædkirurg siden 2011, heraf en stor del arbejde med traume-modtagelse og skadestue arbejde. Mikkel underviser derudover som ekstern lektor på speciallægeuddannelsen i ortopædkirurgi.

Kim Heltø

Speicallæge i anæstesiologi

Kim er speciallæge i anæstesiologi og overlæge på Afdelingen for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling på Herlev Hospital. Han fungerer som hovedvejleder og funktionsansvarlig for traumer. Har stor erfaring med traumatologi, akutmedicin, hjertestop og præhospital behandling og arbejder som akutlæge og TEMS læge på Akutlægebilen i Region Hovedstaden.

Jacob Juul Jensen

Overlæge Akutmedicin

Jacob er uddannet soldat og dykker fra det danske søværn og har været udsendt som soldat til Mellemøsten. Jacob blev færdig som læge i 2012 og er Danmarks første læge, der har gennemført og afsluttet specialistuddannelse inden for akutmedicin.

 

Paul Peterslund

Læge i intensiv medicin

Paul er uddannet i medicin fra Syddansk Universitet i 2014. Siden da har han arbejdet som læge i intensivmedicin, anæstesi, infektionssygdomme, kardiologi, akutmedicin, 3. verdensmedicin og psykiatri.

Han har erfaring med undervisning af læger, sygeplejersker og lægfolk ved SimC OUH og forskellige lignende institutioner.

Harvey Yules

Læge

Harvey er uddannet læge fra Southampton University, UK i 2011. Harvey har arbejdet 5 år på forskellige hospitaler i England og er flyttet til Australien for at opleve et andet sundhedsvæsen. Harvey er ved at specialisere sig i almen medicin i Australien.

Sunna G. Herrmann

Intensiv sygeplejerske

Sunna er uddannet intensivsygeplejerske med speciale i neonatalogi og intensiv behandling af børn op til to år. Sunna har siden 2011 arbejdet med intensiv behandling af spædbørn, på Danmarks højest specialiserede hospital, Rigshospitalet, og har herigennem erhvervet diverse kurser indenfor akut sygepleje og førstehjælp.


HAR I SPØRGSMÅL?

Hvor meget skal man træne med Action-cards til sikker førstehjælp?

Skal man bruge Action-cards i en virkelig situation?​

​Behøver man en ACT-pack-træningskuffert for at kunne træne med Action-cards til sikker førstehjælp?

Hvordan sikres det faglige indhold af Action-cards

Hvad hvis man har et hold, hvor der ikke præcis er 5, 10 eller 15 på (eller 20 mv…)?

OM OS

Action-cards® er udviklet af Copenhagen Risk & Safety Group ApS, der rådgiver om sikkerhed i et 360° perspektiv. Du kan læse mere om Copenhagen Risk & Safety Group ApS på: cors-group.com

© Copyrights by Action-cards®. All Rights Reseved.